Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Habár a tél még javában tombol, érdemes előre gondolkodni a melegebb szezonok időtöltésén. És mi lehetne jobb móka a nyári kánikulában, mint a medencében való pancsolás?

Ahogy egyre forróbb, száraz nyarakra kell számítanunk, úgy lesz egyre több az allergiás emberek száma Magyarországon is. Porallergiában már ma is milliók szenvednek: egyes becslések szerint már több mint kétmillió a levegőben szálló pollenekre érzékenyek száma.

Ha a nyarat és a jó időt magunk mögött hagyjuk és beköszönt az ősz, vele együtt pedig a hideg is. Ez a változás amúgy is megterheli szervezetünket, nem beszélve arról, hogy ilyenkor otthonunk levegője is teljesen megváltozik. Ezek együttes hatása kiválthat olyan betegségeket, amit jobb megelőzni.

Véget ért a fűtési szezon és elviselhetetlen mértékben szaporodni kezdett a penész a fürdőszoba mennyezetén?
Ha a lakás szigetelésén, vagy más szerkezeti problémán nem változtathatunk, próbáljuk meg a lakás klímájának a változtatásával megszüntetni a problémát.

Mindenki a saját tehenét dícséri!

Sokadjára szaladunk bele ebbe a problémába. Hol vásárolj? Szakkereskedésben vagy márkakereskedésben, a piacon?

Budapest és több más nagyváros levegője napok óta szinte belélegezhetetlen.

A levegőben elsősorban a szálló por mennyisége haladja meg jelentősen a riasztási küszöbértéket.

A légtisztító készülékek csökkentik az allergia tüneteit egészen a tavasz végétől a nyár közepéig. Ennek következtében kipihenten ébredünk, és vége a tüsszögős napoknak. Nem utolsó sorban megelőzhetjük az asztma kialakulását is.

Ha szeretnél gondoskodni a medencéd optimális tisztaságáról, szükséged lesz egy jó stratégiára, melynek mentén gondoskodhatsz erről.

Szerencsére a mi tarsolyunkban lapul egy ilyen, így most megtudhatod, hogyan tarthatod makulátlanul tisztán az egészet mindössze 5 lépésben.

Amikor a medencéd tisztaságáról van szó, mindig dilemmát okoz, hogy mivel lenne érdemes tisztítani. A higiéniára nyilván szeretnél ügyelni, ám bizonyos vegyszerek akár komoly irritációt is okozhatnak a bőrön. De akkor mégis mi lenne a jó megoldás, ami eltávolítja a szennyeződéseket?

Nem kertelünk: a koszos medence még a legjobb barátaidat is ellened fordíthatja. Ugyan ki látott már olyan bulit, ahová mindenki felveszi a legmenőbb szerkóját a legdögösebb bikinijét, aztán alászáll egy nyilvánvalóan koszos vizű, nyálkás medencébe? 

Mi már sajnos voltunk ilyenen, és hát életünk legrosszabb bulijai közé tartozott.

Ha van egy medencéd, az kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a szabadidődet valóban pihentetően töltsd. Ahhoz azonban, hogy valóban a szórakozás színtere lehessen, ügyelni kell a tisztaságára is, különben hamar kellemetlen élményeket szerezhetsz.

És itt jön a bökkenő. Mi van akkor, ha a szabadidődet már nem a medencében töltöd, hanem annak a takarításával?

Ha szabadtéri vagy kerti medencét használsz, semmiképpen sem tudod elkerülni a medence rendszeres tisztítását. Kézi munka, vízben vagy a medence melletti tocsogás helyett ma már a legalkalmasabb módszer a medencetisztító robot használata. Próbáld ki!

Te is álmodoztál már arról, hogy a medencéd csak úgy tündököl, te pedig a hasadat süttetve fekszel az udvaron? Ha a válaszod igen, akkor ez a cikk most neked szól.

Ugye egyetértesz vele, hogy nincs is kimerítőbb, mint a medence tisztítása? Megmutatjuk, miért jársz jól a medencetisztító robotokkal!
Cikkünk "A medencetisztító robotok 9 fő előnye" című írásunk II. része

Medencetisztító robot vásárlása előtt azt gondold végig, hogy milyen célra, mekkora medencéhez akarod használni a készüléket.

Az allergia okozta éjszakai orrdugulás nem csak téli probléma.
Tehát a megoldást sem csak télire keressük.

Itt a tavasz, támadnak a pollenek. Egyre gyakrabban nyitjuk ki az ablakokat, amin csak úgy tódul be a friss levegő, és sajnos vele együtt a pollenek is.

Rossz a házban a szigetelés, de nincs több millió forint a korszerűsítésre? Egy páramentesítő készülék is jó szolgálatot tehet, hogy megelőzd vele a falak penészesedését.

Hamarosan nyakig benne vagyunk a nyárban, így napirendre kerül a medencék tisztítása.
A medenceporszívókkal csak nyerhetsz!

Ha nincs időd, hogy végigböngéssz több tucat oldalt ahhoz, hogy megtaláld a számodra legjobb levegőpárásítót, akkor ezt az útmutatót Neked állítottuk össze

Nem elég, hogy párásítani kezded a szoba levegőjét, az sem mindegy, hogy hideg párásítót vagy meleg párásítót használsz!

Vendégeket hívtál, de este jött egy vihar és reggelre a medencéd tele van a fákról lehullott szeméttel, falevéllel és sáros hulladékkal.
Nincs ember, aki ebbe szívesen beleülne. Mit teszel?

Egészséges levegőre vágysz, de fogalmad sincs, hogy városlakóként hol érhetnéd el? Megmutatjuk, mire van szükséged hozzá!

Ma már éppen úgy hozzátartozik egy lakás berendezéséhez a páratartalom-mérő műszer, mint korábban a sima hőmérő. 

Ha meggyógyítani nem is lehet ezt a betegséget, az asztma tüneteinek enyhítése mellett is lehetséges. Mit tehetünk otthon, hogy az asztmás beteg jobban érezze magát, könnyebben átvészelje az asztma okozta rohamokat?

Hiába engedünk a lakásba friss levegőt, az ablakon beáramló por természetes úton nem fog a helyiségből eltávozni.

Nem vagy beteg, mégis, állandóan kényelmetlenül érzed magad. Kiszárad a szád, töredezett, érzékeny a bőröd. Sokszor rosszul alszol. Amikor éjjel fel-felébredsz, állandóan köhögsz, kiszárad a torkod.

A páratartalom szabályozása egyre több családnál válik ismert lehetőséggé és nem csak a téli hónapokban. Túl száraz levegőt nem csak a fűtési szezon melege okozhat. Sőt, a száraz nyári levegő még több port és más szennyeződést hoz be a lakásba, ezek ellen is védekezni kell.

Megmutatjuk azt, hogy hogyan tudod röpke 3 nap alatt eltüntetni a penészesedést a falról, úgy, hogy az nem fog folyamatosan újra máshol felbukkanni, mindezt vegyszerek, és folyamatos takarítás nélkül!

Dugtad már át a kezed egy ventilátor lapátjain? Nem, nem kell holmi horrortörténetre számítani. Sérüléstől nem kell tartani, senkit nem fognak a gyorsan forgó lapátok bántani. Hogy miért? Nincsenek lapátok. A Dyson cég kínálatában olyan hűtőventilátorok kaphatók, melyek nem tartalmaznak kívülről is látható mozgó alkatrészt.

Ha nyár, akkor irány a vízpart, vagy egy strand, netán a saját kerted medencéje. Ez eddig prímán hangzik, de azt javasoljuk, ne ugorj bele csak úgy vízbe, először vess néhány pillantást a medence vizére.

Higiénia a medencében elengedhetetlen a jó szórakozáshoz. Ahhoz, hogy biztonsággal menj a medencébe gondoskodni kell a takarításáróls. Mi lenne alkalmasabb erre a feladatra, mint egy medencetisztító robot. Kosz, levél, por - mindennel elbír. Pancsolásra fel!

Rosszul alszol, már kora reggel fáj a fejed és úgy érzed, hogy soha nem tudod magad igazán kipihenni? A megoldás néha egyszerűbb, mint gondolnád.

Reggeli fáradtság oka. Betegség. Klímaberendezések szűrő tulajdonsága. Egészséges levegő légtisztító segítségével. A légmosó berendezések tisztítják és nedvesítik a helyiség levegőjét. Miért jobb a légmosó egy hagyományos légtisztítónál? Ideális páratartalom az emberi szervezet számára. Miért fontos a párásítás?

Gyakran írunk arról, hogy a túl párás vagy éppen a túl száraz levegő milyen káros hatásokkal lehet a lakásra és az ott lakók egészségére egyaránt. Ám joggal merül fel a kérdés, hogy miként tartható fenn mindig a megfelelő páraszint, ha az időjárás folyton változik.

A megfelelő páraszint fenntartásához elengedhetetlen a páratartalom mérése. Csak egy páratartalom mérő készülék, s tudod, hogy párásítanod, vagy párátlanítanod kell-e?

Jeges vizes, avagy téli balatoni kép

Ha állandóan viszket és túl száraz a bőröd, akkor könnyen lehet, hogy elsőként nem a krémekben és kozmetikumokban, hanem a levegő párásításában kell keresni a megfelelő megoldást.

Hogyan hat a bőrünkre a száraz levegő. Száraz, töredezett, viszkető bőr. Ideális páratartalom a lakásban. A párásító készülék működése. Meleg párásító. Hideg párásító. Ultrahangos párásító. Létezik-e túlpárásítás? Páratartalom mérő. A párásító készülék szebbé teszi a bőröd.

Legtöbbször azt halljuk, hogy nem jó télen a túl száraz levegő a lakásban, ezért párásítani kell a levegőt. Mások pedig arról írnak, hogy vigyázzunk a túl magas páratartalommal, és lehetőleg használjunk páramentesítő készüléket, nehogy penészesedni kezdjen a lakás. Kinek van igaza?

Hogyan csökkenthető a lakásban a páratartalom egyszerű, háztartási eszközökkel? Hogyan működik egy páramentesítő készülék? Ha páramentesítés szükséges, mire ügyelj, s milyen helyiségekre figyelj kiemelten?

Az illat szó hallatán a legtöbb embert izgalom járja át, hiszen az illatok kellemesek, és jó hatással vannak ránk.

Illatok hatásai. Az aroma diffúzorok a természet illatával csábítanak. A finom pára közérzet és hangulatjavító, és ráadásul még a levegő szárazságát is csökkenti. Hangulatjavítás. Vágyfokozó illatok. Koncentráció javítás. Az illatok nyugtató hatása. Az illatok ereje.

A dohos szag fő oka a helyiségben megjelenő penész; megszabadulni tőle csak a helyiség alapos kiszárításával, a páratartalom jelentős csökkentésével lehet. Ehhez legjobb eszköz egy páramentesítő készülék.

A dohos szag fő oka a helyiségben megjelenő penész. Penészesedés megszüntetése.
Penész eltávolítása. Páramentesítő készülék. Szellőztetés. Penészes fal nem mindig látható. Páramentesítő készülék előnyei.

Megbízható páratartalom-mérő nélkül csak az érzéseidre hagyatkozhatsz, ha páramentesítőt vagy éppen párásítót vásárolsz a lakásodba.
Adatok nélkül honnan is tudnád, hogy mennyi ideig kell működtetni a készüléket és hogy egyáltalán melyik készüléket érdemes kiválasztanod?

Megbízható páratartalom-mérő nélkül csak az érzéseidre hagyatkozhatsz, ha páramentesítőt vagy éppen párásítót vásárolsz a lakásodba, ezért jobban jársz, ha a páratartalom mérése megelőzi a párásító vagy éppen párátlanító megvásárlását.

A balatonfenyvesi kikötő felülnézetből is mutatja, mit vesztünk, ha nem vigyázunk a Balatonra

Balatonfenyvesen a kikötő nyugodt, alvó képét mutatja, amihez asszisztál a Balaton tiszta víze 

Óvjuk és védjük a Balatont, a nádast a vizet a környezetet, hogy sem az alga, sem a környezetszennyezők ne tehessenek kárt benne.

 

Szegedi tájkép a Tiszával.

A mai száraz, meleg lakásokban a házipor-atka jelenti az egészségedet fenyegető egyik legnagyobb veszélyt. Jelenléte allergiát, asztmát okozhat, egy életre tönkre teheti az egészségedet. Ha felismered a bajt, védekezni már könnyebb lesz ellene.

Miért kell az atkát kiirtani? Házipor atka. Megoldás a házipor atka ellen. Párásítás. Házipor atka veszélyének csökkentése. Párásító készülék. A párásító feladata. Megfelelő relatív páratartalom.

Most őszintén: van annál jobb, mint csobbanni egyet a saját ökomedencédben nyáron? Természetesen ez csak akkor szórakoztató, ha a medence tiszta. Sajnos ez bizonyos erőfeszítésekkel jár.

Kivéve persze, ha egy speciális medenceporszívó megtisztítja helyetted.

Biokertbe, biotóba az elengedhetetlen segítőtárs a Dolphin Supreme Bio medencetisztító robot. Bio robottal takarítsd a biotavat!

Kristálytiszta medencevízre vágysz, de ehelyett apró piszkok, bogarak és falevelek úszkálnak a felszínen?
Az oldalára, aljára már le se mersz nézni, mert lelki szemeiddel már látod a kezdődő algásodást, és a finom szemcsés kőréteget. A medencetisztító robot hatékony megoldást kínál.

A robotporszívó, a robotfűnyíró, a feltörlő- és ablaktisztító robotok mellett az otthonokba megjelentek a medencetisztító robotok is. Szűrik, tisztítják a medence vizés és időt takarítanak meg, miközben elvégzik a "piszkos" munkát.

AquaCenter - a tiszta VÍZ forrása.

Azzal a vízióval indítottuk el az AquaCentert.hu oldalt, hogy gyűjtsünk össze minden olyan tudást és ötletet, ahol felhívjuk a figyelmet a víz és az ember létének egészséges egyensúlyára. Adjunk egyúttal segítséget ahhoz, hogyan lehet fenntartani az egyensúlyt, mit tehetünk a VÍZ tisztaságának megőrzéséért. A célunk az, hogy a jövő generációk is megismerhessék az érzést, milyen belekortyolni egy jó pohár hideg vízbe, milyen belelépni egy tiszta vízű patakba, milyen tisztának lenni fürdés után.

Mit tehetsz akkor, hogyha szeretnéd biztosítani a gyerekeid számára is a fürdőzés gondtalanságát és biztonságát?

Szülőként, felelős felnőttként elengedhetetlen a gyermeink biztonsága a medencében is. Ezt biztosítani a te feladatod.

Nyáron még a lakótelepi lakásokban sincs szükség arra, hogy párásítóval állítsd be a helyiségek optimális páratartalmát. Amint tartósan lehűl a kinti levegő és elindul a fűtési szezon, máris jelentkeznek rajtad is a száraz lakás okozta kellemetlen tünetek. Ha száraz a lakásod, akkor télen sem nélkülözheted otthonodban a párásító használatát.

Ha a lakásod száraz, akkor télen sem nélkülözheted otthonodban a párásító használatát.

Ha nem vigyázunk rá, a nád is egyre kevesebb lesz a Balatonban is. S nem csak a nád tűnik el, ha nem ügyelünk rá.

A képen jól látható módon mutatja a fotó a Balaton vizét a nádassal együtt.

A kertedben rengeteg olyan tényező van, amely könnyedén a növényeid kárára mehet, ha nem figyelsz rájuk. Nézzünk most ebből ötöt!

A gombás ferőzés, a szárazság, az öregedő gyep, a lekles vakond és a kedvenc kutyád is tehet arról, h a gyeped nem a legszebb formáját hozza. Tégy érte, hogy szép zöld legyen, a s e medencédből kilépve a selymes fűszűlak simogassák a talpad.

május 21-én ünnepelt teához elengedhetetlen a tiszta víz.

Tavaszi medenceápolás hatékonyan és szakszerűen, hogy nyugodt legyen a szezon és kristálytiszta a víz.

A korábban megfelelően téliesített medence gyorsabban átállítható a szezon kezdetén. Mire ügyelj, hogy megfelelő előkészületekkel megalapozd, hogy a medencéd továbbra is tiszta vizű legyen, s a lubickolás a kikapcsolódásról a gondtalan szórakozásról szóljon, ne pedig az idegeskedésről. Ebben is segít egy automata medencetisztító porszívó.

Segítünk meggyőzni Téged, ha még bizonytalan vagy a medencetisztító robot vásárlással kapcsolatban.
5 érv az automata medenceporszívó mellett.

Okok és érvek, amiért érdemes beruháznod egy medencetisztító robotporszívó vásárlásába.

Nézzük, hogy melyek a kereső szavaitok?
Persze a konkurencia is hamar rácsap majd, de Ti hamarabb olvassátok mint ők ;-)
Mert Ti medencét akartok, hogy fürödhessetek, kikapcsolódhassatok ...

Gratulálunk! A lehető legjobb helyre jöttél, hogy megtudd, milyen robotok léteznek a medence tisztítására.

Medence tisztítás, medence karbantartás: medencetisztító robottal.
Medencetisztító robot avagy félautomata porszívó avagy önjáró robotporszívó avagy medencetisztító robot?
Mindegy, hogy úgy keresed, hogy robotporszívó vagy éppen úgy, hogy
melyik a legjobb medencetisztító robot, netán a félautomata medence porszívó a kulcsszavad, a végeredmény ugyanaz a robot medenceporszívó vagy robot medencetisztító kell legyen, mely a vákumos medenceporszívó kérdésre is előjönne.

Bizonyára számodra is fontos, hogy az otthonod levegője mindig friss és kellemes illatú legyen.
Most pedig még könnyebb lehet erről gondoskodod az ultrahangos aromadiffúzorokkal.

Az illatosítás aromadiffúzorral. Az ultrahangos aromadiffúzorok előnyei. Miért is jó az ultrahangos aromadiffúzor. A párásítás és az aromadiffúzorok.

Csípnek a szúnyogok?
Tehetsz ellenük illóolajokkal is.
Ha ezt teszed, kevesebb lesz a szúnyogcsípés.

Amikor ősszel beköszönt a fűtési szezon, a száraz levegőjű lakásokban szinte azonnal megjelenik a kínzó, éjszakai köhögés is.
Van néhány használható tippünk, hogyan szabadulhatnál meg tőle!

Száraz száj. Kaparó torok. Éjszakai köhögés. Száraz levegő a lakásban. Száraz légutak. Megfelelő relatív páratartalom. az emberi szervezet számára. Alacsony páratartalom miatti köhögés. A vízpára megköti a porszemcséket. Száraz levegő miatt köhög a gyerek. Ultrahangos hideg párásító készülék.

Megtalálni és felépíteni a tökéletes medencét nem könnyű feladat. Különösen akkor nagy ez a kihívás, ha egy családi medencéről van szó, hiszen minden családtagnak megvannak a saját elképzelései ...

Milyen medencére vágysz? Milyen a számodra ideális medence? Fontold meg, s csináld!

A kellemetlenül száraz hálószobai levegő is okozhatja akár, ha egész éjszaka el van dugulva az orrod és nem tudsz aludni már a légzési nehézségektől. Párásítás és sós orrcsepp lehet rá a kézenfekvő megoldás.

Porallergia. Megoldás allergia ellen. Éjszakai orrdugulás. Száraz levegő a hálószobában. Párásítás a fűtési szezonban. Orr kiszáradása. Állandó megoldás a párásítás. Egy jó párásító állandó szinten tartja a szobai levegő páratartalmát. . Ideális relatív páratartalom a szobában. Páratartalom szabályozása.

Gondoltad volna, hogy még a legnagyobbak sem képesek mindig kordában tartani a medencében elszaporodó algákat? Ha emlékszel és olvastad az olimpiai híreket, talán emlékszel, mire gondolok.
Szomorú, hogy a vírus miatt 2020-ban elmarad az Olimpia.

2016-ban a Riói Olimpián a zavaros zöld víz jelentős ijedelmet okozott. Vajon megelőzhető lett volna, ha használnak medencetisztító robotot?
Medence tisztítás, medence karbantartás: medencetisztító robottal.

Miért fontos a víz? - egy hetedik osztályos gondolatai.


Randevúra készülsz, s úgy döntesz, hogy ennek az estének tökéletesnek kell lennie. Rendbe hozod a lakást, mert tökéletesnek kell lennie a helynek, a fényeknek és az illatoknak is. De vajon mivel gondoskodsz arról, hogy pont a megfelelő illat legyen a szobában, amit nem éreztek sem túl tolakodónak, sem túl jelentéktelennek?

Illat emlék. A szerelem illata. A legjobb illatosító. Aromadiffúzor. Illóolaj. Az aromadiffúzor párologtat is. Szabályozható illatosító. Vágykeltő illatosítás. Legjobb illatosítás.

Hogyan érheted el a lakás illatosítását, ha szeretnél túllépni az illatmécsesek és füstölők kézműves világán?


Imádsz lubickolni a medencédben?
Ha kipróbálod az alábbi játékokat a családoddal vagy épp a barátaiddal, tutira felhőtlen lesz a jókedvetek!

11 klassz játék tipp, hogyan érezd jól magad a vizes medencédben a családoddal vagy épp a barátaiddal. A medence tisztaságáról a medencetisztító robotok gondoskodnak.

Néhány tippet találsz itt arról, hogy hogyan végezheted el a párásítód karbantartását és mely problémák miatt szükséges és elengehetetlen a párásító készülék megelőző karbantartása

Tippek a párásító karbantartásához. Megelőző karbantartás párásítókhoz. Vízkő a párásítóban. Párásítók vízkőmentesítése. Nedvesítőbetét vízkőtelenítése párásítóknál. Vízlágyító patron. Mikroorganizmusok kiszűrése.


Nemrég azt kérdezte tőlünk egy érdeklődő vásárló, hogy amennyiben az általunk javasolt medencetisztító robotot vásárolja meg, akkor garanciát vállalunk-e a medence tisztaságára?

A medencetisztító robot nem szüntet meg varázsütésre minden korábbi problémát, csak jobb, gyorsabb eszközt ad a kezedbe, hogy sokkal kevesebb munkával és sokkal hatékonyabban elvégezhesd a dolgod, tarthasd tisztán a medencéd, hogy gondtalanul pihenj, szórakozz benne a családoddal. A medence kikapcsolódás, ne pedig munka legyen!

Közös fürdés előnyei és hátrányai, s amire figyelni szükséges, ha kutyáddal lubickolsz az otthoni medencében.

Milyen érvek szólnak a kisállatok, kutyák és a gazdik közös fürdőzése mellett és ellen a medencében. Mire kell figyelni, ha kutyáddal fürdötök, hogy a tisztaság és a szórakozás is megmaradjon. Szabályok, melyeket mindenképpen, s szabályok, melyeket ajánlott betartani, ha kutyával fürdesz a medencében.

Vigyázol a családod egészségére, ügyelsz a lakás tisztaságára, erre megjelenik egy ordító penészfolt a szoba mennyezetén. Használj páramentesítőt, majdnem biztos, hogy azzal orvosolhatod leggyorsabban a penészes lakás bajait.

A penész szereti a nyirkos, meleg rosszul szellőző helyeket. Nedves fürdőszoba. Nedves falakon megjelenik a penész. Penészgomba káros az egészségre, előhozza az asztmát és az allergiát. Páramentesítő készülék kivonja a felesleges vizet a helyiség levegőjéből. Jó minőségű páramentesítő készülék megtisztítja a beszívott levegőt. Penész megelőzés.

Üzenj hadat a medencédben a vízköves lerakódásoknak!
Reszkessenek a vízkőlerakódás elemei!

A medence vízkőtelenítése folyamatos odafigyelést érdemel, hogy a víz, a medence és a gépészeti elemek is tiszták maradjanak, s ne tegye őket sem csúffá, sem pedig használhattalanná a vízkő. A medencetisztító robot folyamatos használata nem csak a vízbe eső szennyeződéseket szedi össze, de a szűrési, tisztítási, súrolűsi funkciója révén aktívan részt vesz a vízkő elleni harcban is.


A Lábod melletti Petesmalmi Vidraparkban jártunk.
Két vidrával találkoztunk, Lucával és Bendegúzzal.

A vidra 2020-ban a vidra az év emlőse. A Petesmalmi Vidraparkban évek óta gondoznak és mentenek vidrákat. A tiszta víz koncepció lényege, hogy óvjuk vizeinket, a vizi állatainkat és a természeti környezetünket. Készítettünk néhány fotót az ott élő vidrákról. Bendegúzról, a fiú (Bendi) és Lucáról, a lány vidráról.

Ha nem tudod, mi lehet a probléma, akkor viszonylag egyértelmű, hogy nehéz lesz szembeszállni vele, s megszüntetni az okát.

Lássuk!

Fontos tudni, mit jelez, ha elszineződik a medence vize. Algásodás, PH érték megváltozása, fémek jelenléte? A válasz ismeretében lehet megtenni a megfelelő lépéseket a megoldás irányában. Medence tisztítás szakszerűen, ez a kulcsa a tiszta medence víznek, történjen akár önjáró medenceporszívóval, vagyszerekkel vagy éppen ezek kombójával. A tiszta víz mindenképpen fontos, hogy megfelelően és sokáig élvezhesd a medencédet.

Ha nem tudod, mi lehet a probléma, akkor viszonylag egyértelmű, hogy nehéz lesz szembeszállni vele, s megszüntetni az okát.

Lássuk!

Fontos tudni, mit jelez, ha elszineződik a medence vize. Algásodás, PH érték megváltozása, fémek jelenléte? A válasz ismeretében lehet megtenni a megfelelő lépéseket a megoldás irányában. Medence tisztítás szakszerűen, ez a kulcsa a tiszta medence víznek, történjen akár önjáró medenceporszívóval, vagyszerekkel vagy éppen ezek kombójával. A tiszta víz mindenképpen fontos, hogy megfelelően és sokáig élvezhesd a medencédet.

Hallottál már valaha a fekete algákról?
Ha nem, akkor fontos tudnod, hogy ezek az algák mind közül a leggonoszabbak, és irtó nehéz tőlük megszabadulni, de ne feledd, a megelőzés a legjobb megoldás.

A fekete alga megjelenésének okai és eltüntetésének módjai. Hogyan lépjünk fel ellen, s hogy előzzük meg, hogy megjelenjen. A medence tisztasága függ a megfelelő karbantartástól a medence tisztaságának fenntartásától. A megfelelő vegyszerezés mellett segít a mdencetisztító robot is.

A robotok egyértelműen nem képesek teljes mértékben helyettesíteni az embereket, de a válasz ennél lényegesen összetettebb, ezért érdemes alaposan körbejárni a kérdést.

A robotok nem képesek a házi munkában teljesen kiváltani az emberi munkát, de rengeteg segítséget nyújtanak és időt spórolnak meg nekünk. Porszívózás - robotporszívó. Felmosás - felmosó robot. Ablaktisztítás - ablaktisztító robot. Medence porszívózás - önjáró medenceporszívó robot. Hatékonyak, energiatakarékosak és akár még jól is néznek ki.

Ha még nincs medencéd, de kertes házban élsz, bizonyára te is elgondolkoztál már egy saját medence beszerzésén.

Mi indokolja egy saját medence építését és fenntartását? A saját medence építésének és fenntartásának az előnyei. A tiszta víz, a higiénia, az alkalmazkodásmentesség. A fenntartásához megfelelő segítséget nyújt az automata medencetisztató robot is.

Mit keresnek a pollenek a medencédben, hogy kerültek oda?

S nem utolsó sorban, hogyan tüntethetők el onnan?

A pollenek ellen tenni kell a medencédben is. A tiszta víz segít megelőzni a a pollenek okozta allergiát is. Vegyszerekkel vagy medencetisztító robotttal tehetsz ellene.

Ha van kerted, bizonyára már hosszú évek óta érleled a fejedben a gondolatot, hogy saját medencét építs.
Mire ügyelj, mielőtt belevágsz?

A medence építése és kialakítása során rengeteg tudnivaló van, melyek a későbbiekben megkönnyítik a medence fenntartását és nem bosszúságot, hanem örömet okoz a saját fenntartású medence. Erre figyelj, ha medence építésbe kezdesz.

Ha a medencéd fura színekben tündököl, érdemes kideríteni, hogy nem az alga valamelyik fajtájához van szerencséd.

MIt tegyél az alga ellen, hogy vized mindig tiszta és higiénikus legyen. A kék, a zöld, a sárga és a fekete alga. Megfelelő tisztítással, vegyszerezéssel és medencetisztító robotporszívóval megelőzhető, ha a baj megesett, akkor pedig gyógyítható a szituáció.

Így hozd ki a legtöbbet az úszómedencédből biztonságosan!
Persze, a biztonság mindenek fölött!
De, kérlek, ne legyints rá, olvasd el!

A biztonságos medencehasználat veszélyei és a feltételeinek felsorolása, hogy a medence szórakozás és biztonságos időtöltés legyen neked és a családodnak, barátaidnak egyaránt.

Sóhajtottál már fel a medencéd előtt álldogálva, hogy ugyan mi baj lehet, ha nem takarítod ki? Ha igen, akkor ez a cikkünk neked szól, mivel most eláruljuk, milyen következményei lehetnek annak, ha a medencéd higiéniája nem megfelelő.

Ha nem foglalkozol a medencéd rendszeres takarításával, megjelennek a különböző algák, kórokozók, esetleg gombák. Mindez megfelelő rendszeres takarítással, akár vegyszerezéssel, akár önjáró medenceporszívó robottal megelőzhető. A tiszta víz elengedhetetlen, hogy gondatlan kikapcsolódásban lehessen részed.

Vajon melyik a számodra kifejlesztett medence porszívó?
Melyik teszi a leginkább tsiztává a medencédet?
Hamarosan kiderül.

Melyik medencetisztító robotporszívót válaszd, ha a medencédnek megfelelőre vágysz. Hogyan válassz? Segítünk, ha kitöltöd tesztünket, küldjük a teszt alapján a neked megfelelő medencetisztító robotot, melyet bátran megvásárolhatsz, ha a medencevized tisztaságára és több szabadidőre vágysz.

Ezért érdemes neked is elgondolkoznod a fedett medencén, avagy milyen előnyökkel jár a medence fedés?

A medence fedésének előnyeinek, következményeinek a sorba vétele. Tisztább víz, költséghatékonyság, hosszabb szezon, könnyebb téliesítés. S ha mindehhez automata önjáró medencetisztító robotot is használsz, a siker garantált. Tiszta víz a medencében.

Így alakíthatsz hangulatos környezetet a medencéd körül, mert meghatározza a medence környéke a hangulatot a medencében is. 

A jól kialakított medencepart nem csak biztonságos, de megfelelő hangulatot is teremt a fürdőzéshez, a nyári kikapcsolódáshoz, s ha mindezek után vagy előtt medencetisztító robot takarítja a medencét, több időd marad a kikapcsolódásra, miközben a medencéd vize makulátlanul tiszta lesz.

Folytonos harcot vívsz az algával? Íme a megoldás!
Szabadulj meg tőlük!

Algátlanításra fel. Hogyan ismerheted fel az algákat a medencében, hogyan előzheted meg, s mit tehetsz azért, hogy ne lepjék el a medencédet. Vegyszerezés, medence tisztítás, a megfelelő PH beállítása és önjáró medencetisztító robot a megoldás. Élvezd a medencédet gondtalanul.

Gondot okoznak a kertedben a csigák? Így számolhatsz le velük

A kártevőkkel szemben folytatott harchoz már korábbi blogcikkeinkkben adtunk néhány tanácsot.

A csigák elleni hatékony fellépés nem csak a növényeket óvja meg a kertben, de a teraszon, vagy akár a medence partján csúszó-mászó állatok nyúlós váladéka ellen is hatékony segítséget jelentenek javaslataink. Élvezd a medencédet és a tiszta vizet gondtalanul! A medencetisztító robotporszívók legyenek Veled!

A medencetisztító robotporszívók előnyös tulajdonságai közül most 6 kerül a figyelem középpontjába.

Nézzük, melyek ezek!

A medence tisztító robotok hat előnyös tulajdonsága közé a tisztítási eredményt, a hatékonyságot, az energiahatékonyságot valamint azegyszerű használatot soroljuk. Melyek a továbbiak? kiderül az írásból.

Hogyan tudjuk megakadályozni a piszkos fürdő medencevíz által generált betegségeket?
Mire figyeljünk a megelőzés érdekében?

A higiéniás szabályok betatása mellett mire kell ügyelni, hogy meg tudjuk akadályozni a koszos medencevíz által generált betegségeket, de leginkább a piszok elterjedését. Tartsuk és tartassuk be az egészségügyi szabályokat is.

A medencéd is energiát fogyaszt.
Nézzük, miként csökkenthető? Minden cseppje számít a takarékoskodásnak.

A környezetbarát medence hozzájárul az energiahatékony és spóroló életmódhoz, miközben csökkenti az ökológiai lábnyomod is. Takarékoskodj az energiával, a klímaválság ellen is teszel ezzel. Használj környezetbarát és környezetkímélő eszközöket medencéd fenntartásában és létrehozásában egyaránt.

A koszos, piszkos medence nem csak látványában, következményeiben is problémát okoz.
Mondj nemet a betegségekre, tisztítsd a medencéd rendszeresen és hatékonyan!

A koszos medencevíz különböző kellemetlen betegségeket okozhat. A bőr- és nemi betegségektől az allergián kerseztül széles a spektrum. De mindez megelőzhető megfelelő takarítással, karbantartással és odafigyeléssel úgy a karbantartás, mind a fürdőzés idején.

Ahhoz, hogy biztonságosan és önfeledten élvezzétek a medencében rejlő lehetőségeket, elengedhetetlen a (kis)gyerekek biztonsága is.
Összeszedtünk 12 szabályt, melyeket feltétlen tartsatok be!

A (kis)gyermekek nem képesek minden esetben felmérni cselekedeteik következményeit. Hogy a medencében való fürdőzés kikapcsolódás, ne pedig rémálom legyen szükséges betartani az alapvető szabályokat. Ezeket szedtük össze 12 pontban.

Beszéljünk, játszunk, éljünk nyílt kártyákkal vagy lapokkal!
Használd helyesen írásban és szóban egyaránt a magyar szólásokat, közmondásokat!

Beszéljünk őszintén, tisztán, működjünk együtt, ne fedjük el a valóságot! Beszéljünk világosan, közérthetően és pontosan fejezzük ki magunkat.

Melyik a legjobb medencetisztító robot 2020-ban?
Neked mik a preferenciáid?
Nézzük, mit gondolnak erről mások!

8 figyelmeztető jelzés, ami azt érzékelteti veled, hogy kevés folyadékot viszel be a szervezetedbe

Fogyassz több folyadékot, fogyassz több tiszta vizet!

Az emberi szervezet körülbelül 75 százaléka vízből áll. Ha nem látjuk el a testünket folyamatosan az éltető tiszta vízzel, az egészségünket veszélyeztetjük, s akár a kiszáradásig is eljuthatunk. Mely tünetek mutat(hat)ják, hogy szervezetünknek vízre van szüksége. Igyál tiszta vizet!

Energiatakarékos kertfenntartás nyáron? Lehetséges!
Csak figyeljunk oda erre a néhány dologra! 
Nem is olyan bonyolult.

Mire figyeljünk az áramfogyasztás mellett, ha víztakarékosan és energiahatékonyan szeretnénk fenntartani a kertünket a nyári forróségban is, amivek teszünk a klímaválság ellen is, de ugyanakkor csökkentjük a fölöslegesen elpazarolt energiát és csökkentjük a költségeinket is.

Kiszárad a bőröd, nehezen veszed a levegőt, sokat köhögsz, ha túl száraz lesz a levegő a lakásban. De ha ennyire kell a szervezetednek a nedvesség, akkor miért baj, ha túl magas lesz a lakás páratartalma?
Hogyan tartsuk megfelelő szinten a lakás páratartalmát?

A meleg, párás levegő segíti a káros élőlények elszaporodását az otthonunkban. Magas páratartalomnál kicsapódik a nedvesség a falakra, megjelennek a penészgombák. A penész káros hatással van az emberi szervezetre. Magas pára esetén a megoldás a páramentesítő készülék. Építkezés után a páramentesítő gyorsítja a vakolt fal száradását. Kellemessé teszi a levegőt.

Akár robotfűnyíró, akár medencetisztító robot, mindkető a te kényelmed szolgálja. Élvezd a kerted gondtalanul!

A kerti munkát bízd a kerti robotokra. Robotfűnyíróval a fűnyírás, míg medencetisztító robottal a medence karbantartása kapcsán szabadul fel időd. S ha jó házigazdaként a vendégfogadásra koncentrálhatsz a folyamatos kerti munka helyett, meglásd te leszel a a kert partik ördöge, akaom mondani sztárja.

Nem zárják ki egymást, sőt!
Találd meg az egyensúlyt, s feledhetetlen élményekben lesz részed, s a tisztaságal sem lesz gond.

Gyerekek és háziállatok együttélése mellett is fenntartható a megfelelő higiénia a lakásban, a kertben a medencében, avagy a ház körül. Sokat segítenek ebben a háztartási takarító robotok.

Hogy jön a képbe a KonMari módszer?
Tiszta othon, rendes ház, s könnyebb lesz takarítani.
Nem hiszed?

A KonMari-módszer segítségével rendezettebb lesz a lakáso, házad környéke és a kerted. Mennyivel könnyebb lesz tisztán tartani, ha betartod a módszer tanácsait. A szobában, a szekrényben, a kertben, de akár a medencében is hasznát veheted a módzser tanításainak. Meglásd, sokkal kevesebb energiára lesz szükség a sokkal nagyobb tisztaság és rend fenntartása mellett.

Aggódsz amiatt, hogy hiába párásítod a szoba levegőjét, akkor is csak ugyanazt a poros, szmogos levegőt fogod belélegezni a lakásodban?
A megoldás a légmosó készülék.

Légmosó készülék pormentesíti egy átlagos szoba levegőjét. Miért jó a légmosó? Miben segít a légmosó készülék? Vizes levegőtisztítók működése. Ezüstkocka a fertőzések ellen. Légmosó készülék feladatai. Levegő hűtése és párásítás.

Melyek azok a házimunkák, melyek bátran rábízhatóak a háztartási robotokra?
Erre keressük a választ, olvasd velünk!

A háztartási takarító robotok segítenek az otthoni tisztaság fenntartásában, kevés energiát használnak és örömmel teszik a dolguka, mely nekünk - valljuk be - gyakran elég unalmas.

Az elhanyagolt, koszos, piszkos medencevíz támad az egészséged ellen.
De nyilván ilyen sehol sincs!
Mivel számolj, ha mégis?

A szennyezett úszómedencék tisztítása összetett feladat és egyben komoly kihívást is tartalmaz. A baktériumok és egyéb szennyeződések báránybőrbe bújt farkasokként nem válogatva támadnak még akár legtisztábbnak tűnő vízben is. Védd az egészséged, óvd a családod egészségét!
 

Egy elhagyhatatlanul hasznos kütyü avagy riasztó a medencében
Miért hasznos és mire jó?

A medenceriasztó segít abban, hogy megelőzd az óvatlan pillanatokból fakadó veszélyeket, ha kisgyerek, idős ember vagy kisállat tartózkodik a medence környékén. Itt is igaz, hogy jobb megelőzni, mint megijedni.


Mielőtt döntsz, olvasd el a medencetisztító robotokról összegyűjtött információkat. Választ kapsz a kérdéseidre, azokra is, melyek eszedbe sem jutottak.

A medence tisztító kisokos segít abban, hogy a robotválasztásban segítségedre legyen. Összeszedtük azokat a kérdéseket, melyek benned is felmerülnek, mielőtt vásárlásra adod a fejed. Hozd meg tudatosan a döntésed, olvasd el és használd belőle, amire szükséged van!

Zavarosban nem látszik, amit teszünk, de az eredménye sem biztos.
Használd akár szóban, akár írásban, de mindenképpen helyesen a magyar szólásokat, közmondásokat!

Aki zavaros vízben halászik, az gyakran valami olyat tesz, amit átlátszó, tiszta vízben, átlátható kötülmények között nem tehetne.

Ahhoz, hogy a lakás vagy ház  valóban menedéket jelenthessen a forróság elől, ki kell zárnod a magas hőmérsékletet, vagy a helyiségeket kell majd lehűtened.

Szellőztetés okosan, párologtatással a forróság ellen, pénztárcabarát elektromos áram használat. Csökkentsd a villanyszámlát, de ne izzadj a forróságtól otthon.

Igyál elegendő vizet, s ügyelj a hogyanra is!
Hidratálási tippek, avagy mire érdemes feltétlenül figyelni.

Október 15. minden évben a kézmosás világnapja
Persze nem csak ekkor kiemelten érdemes figyelni a kéz tisztítására, hanem az év minden napján. 

Moss kezet gyakran és helyesen! Nem csupán a kézmosás világnapján, október 15-én, hanem az év minden napján és minden alkalommal figyelj a részletekre is!

Az aktív szén jószolgálatot tesz akkor is, ha hasmenésünk van, de akkor is, ha a vizünket szeretnénk vele tisztítani.

Az aktív szén az egyike a természetes, ugyanakkor hatékony vízszűrő hatóanyagoknak. Az is mellette szól a használatának, hogy a kiszűrt szennyeződéseket az aktív szén megköti. Azonban az ember számára szükséges ásványi anyagokat nem szűri ki a vízből. A természet csodája!

A lenyugvó napnak is van ereje ...

A Dolphin E10 medencetisztító robot őszi és koraesti fényben hivigatja a medencetulajdoosokat, akik még nem készültek el a téliesítéssel, hogy készen áll segíteni a medence téliesítésében,

Sorra vesszük a Nature Works szűrőüveg előnyeit. Nézzük!

A Nature Works szűrőüveg előnye a tartósságában, a biztonságban, a minőségben, a teljesítménynövekedésben, a környezetbarátságban, a költséghatékony vegyszermegtakarításban, és nem utolsó sorban a vízmegtakarítási és energiahatékonyság növelő képességeiben rejlik.

Nem lesz Black Friday akció az AquaCenteren.

A Balck Friday előnyei és hátrányai, avagy miért nem akciózunk Black Friday, másként a Fekete Péntek alkalmából.


Mennyit is igyunk naponta?
Kettő, három, vagy négy liter folyadékot fogyasszunk?

A megivott víz mennyisége hatással van a szervezetünk hidratációjára, hiszen a szervezetünk nagyjából 70 százaléka víz. Mennyi vizet kell meginni naponta, hogy elég legyen a megivott mennyiség.

Mennyit is igyunk naponta?
Kettő, három, vagy négy liter folyadékot fogyasszunk?

A megivott víz mennyisége hatással van a szervezetünk hidratációjára, hiszen a szervezetünk nagyjából 70 százaléka víz. Mennyi vizet kell meginni naponta, hogy elég legyen a megivott mennyiség.

Milyen apró változtatásokat tehetsz a víz védelme, óvása érdekében?
Összeszedtünk néhány könnyen megvalósítható fogást.
Ne csak olvasd, alkalmazd is őket!

Tegyél meg mindent a vizek védelmében. Ne szennyezd, ne használd feleslegesen. MIndannyiunk élete múlik hosszútávon rajta! Védd, óvd a vizeinket, mert ha nem marad belőle, az élet is eltűnik vele a Földről.


Kire és mikor mondjuk, hogyan használjuk ezt a vizes szólást?
Használd helyesen a magyar szólásokat, közmondásokat!

Akkor használjuk, ha valaki vagy valami nem igazán avatkozik a dolgokba, nem számít a véleménye, nem számítunk rá, mert nem vesz részt a tevékenységben.

A vizet nem isszuk meg piszkosan, s elvárjuk, hogy ne csak szemre legyen tiszta, de mentes legyen a szemmel nem látható kórokozóktól is.
Akkor a belélegzett levegőt miért fogadnál el baktériumoktól, gombaspóráktól és pollenektől telítve, tisztítatlanul? A piszkos levegő éppen olyan könnyen megbetegíthet, mint a piszkos víz. Szerencsére ma már van könnyen elérhető eszköz a levegő fertőtlenítésére is. Érdemes használatba venni!

Levegő fertőtlenítése. Egészséges, kórokozó mentes tiszta levegő. Szennyeződések a levegőben. Jó közérzet a tiszta levegőtől. Légtisztító készülék. Légmosó készülék a háztartásban. Az egyszerű levegőszűrés mellett egy légmosó készülék párásítja is a szoba levegőjét. Levegő szűrése.

A vizet nem isszuk meg piszkosan, s elvárjuk, hogy ne csak szemre legyen tiszta, de mentes legyen a szemmel nem látható kórokozóktól is.
Akkor a belélegzett levegőt miért fogadnál el baktériumoktól, gombaspóráktól és pollenektől telítve, tisztítatlanul? A piszkos levegő éppen olyan könnyen megbetegíthet, mint a piszkos víz. Szerencsére ma már van könnyen elérhető eszköz a levegő fertőtlenítésére is. Érdemes használatba venni!

Levegő fertőtlenítése. Egészséges, kórokozó mentes tiszta levegő. Szennyeződések a levegőben. Jó közérzet a tiszta levegőtől. Légtisztító készülék. Légmosó készülék a háztartásban. Az egyszerű levegőszűrés mellett egy légmosó készülék párásítja is a szoba levegőjét. Levegő szűrése.

A vizet nem isszuk meg piszkosan, s elvárjuk, hogy ne csak szemre legyen tiszta, de mentes legyen a szemmel nem látható kórokozóktól is.
Akkor a belélegzett levegőt miért fogadnál el baktériumoktól, gombaspóráktól és pollenektől telítve, tisztítatlanul? A piszkos levegő éppen olyan könnyen megbetegíthet, mint a piszkos víz. Szerencsére ma már van könnyen elérhető eszköz a levegő fertőtlenítésére is. Érdemes használatba venni!

Levegő fertőtlenítése. Egészséges, kórokozó mentes tiszta levegő. Szennyeződések a levegőben. Jó közérzet a tiszta levegőtől. Légtisztító készülék. Légmosó készülék a háztartásban. Az egyszerű levegőszűrés mellett egy légmosó készülék párásítja is a szoba levegőjét. Levegő szűrése.

Önjáró medencetisztító robotporszívót ajándékozni karácsonyra?
Elment az eszetek?
Dehogy, repesni fog az ajándékozott az örömtől!

Karácsonykor, a szeretet ünnepén egy medenceporszívót kapni egy szerettünktől bizony nem egy utolsó élmény. Haznossága megkérdőjelezhetetlen! Az örömfaktor garantált, s a tiszta medencevíz is.

Tudtad azt, hogy a mai (robot)porszívók őse egy igazi kolosszus volt?
S hogy ez nyitotta meg az utat a robotok előtt a háztartásokban?

Elindult a háztartásokban a robotika. Megjelentek a robotok a lakásokban (robotporszívó, ablaktisztító robot, feltörlő- vagy felmosó robot), a kertekben a fűnyíró robotok, a medencékben pedig a medencetisztító robotok). A technika, a robotika betört az otthonokba is és időt és energiát spórol meg a családoknak és tisztaságot varázsol a szobákba, lemossa az ablakokat, feltörli a padlókat, lenyírja a füvet a kertekben, kitisztítja a fürdőmedencéket, úszómedencéket. S a fejlődés nem áll meg.

Hallottad már azt a szót, hogy „illatmarketing”? A profi marketingesek közül néhányan már az illatokat is felhasználják arra, hogy befolyásolják a megcélzott vevőket. Olyan illatokkal veszik körül az üzletbe betérő érdeklődőt, melyek vásárlásra csábítják, vagy legalább is kellemes érzékeseket alakítanak ki benne. Erre alkalmas légtérillatosító eszközöd már neked is lehet, tartósan illatosíthatod vele az otthoni levegőt is.

Illatmarketing. Célzott illatosítás. Hangulatjavítás illatosítással. Korszerű profi illatosító. Légtérillatosító. Illatpalack. Porlasztott illatanyag. A citrom illat frissítő hatása

Napról napra rengeteg vizet használunk fel az életünk során.
A vízlábnyom egy személy vagy közösség vagy éppen egy egész vállalat vízfogyasztását mutatja úgy a közvetlen, mint a közvetetten vízfogyasztás tekintetében.

Napról napra rengeteg vizet használunk életünk során.
A vízlábnyomunk egy roppant fontos és értékes mérőszám, amely azt mutatja meg, hogy az életünkhöz - nem minden esetben elengedetetlenül - szükséges élelmiszerek, termékek vagy éppen folyamatok mennyit fogyasztanak el ebből a hoszzútávon nélkülözhetetlen erőforrásból.

Mi történik ha keveset iszol belőle? És mi történik a szervezetemmel, ha túl sokat?
Bele lehet halni a kiszáradásba, de akár a mértéktelen vízivásba is?
Lebbentsük fel a vizes fátylat!

Milyen vizet igyak, lugosat vagy ihatok buborékosat, savasat is? Tényleg hatékonyabbak a babáknak/kisgyerekeknek készített vizek? Mi a helyzet az ásványvizekkel? Mennyi folyadékot fogyasszunk, hogy egészségesek maradjunk?

Mert trendi, mert környezetbarát, mert egészséges!
Ha kevés az indok, olvasd el a cikket!
Összeszedtünk Neked néhány érvet, melyek meggyőzhetnek, ha bizonytalan vagy még, hogy kell-e Neked saját palack?

Rengeteg előnyt lehet felsorolni annak kapcsán, ha rendszeresen, akár napi szinten is saját palackot vagy vizes kulacsot viszel magaddal. Legyen szó akár a napi tevékenységekről, utazásról vagy éppen sportolásról. S persze, a munkába is érdemes magaddal vinned, s az autóba is jó szolgálatot tesz Neked. Amellett, hogy spórolsz, mindig kéznél lesz, még környezetbarát is.

A full inverteres technológi a betört a fürdőmedencék, uszodák világába is, s energiahatékonysága és halk működése csábít használatra.
Nézzük, miért!

A Fairland Full-Inverter medence hőszivattyú átlagos hangnyomása akár tizedrésze egy be-ki elven működő medencefűtő készülékének, ami azt is jelenti, hogy ennyivel csendesebb és halkabb fürdőzési környezetet és barátságosabb hangulatot eredményezhet a felhasználó számára.

Inkább a rokoni, vagy a változást elutasító értelmében használjuk?

A vér nem válik vizzé, avagy a vérségi kapcsolataink meghatározóak életünkben és jellemünkben.


Habár a tél még javában tombol, érdemes előre gondolkodni a melegebb szezonok időtöltésén. És mi lehetne jobb móka a nyári kánikulában, mint a medencében való pancsolás?

Ahogy egyre forróbb, száraz nyarakra kell számítanunk, úgy lesz egyre több az allergiás emberek száma Magyarországon is. Porallergiában már ma is milliók szenvednek: egyes becslések szerint már több mint kétmillió a levegőben szálló pollenekre érzékenyek száma.

Véget ért a fűtési szezon és elviselhetetlen mértékben szaporodni kezdett a penész a fürdőszoba mennyezetén?
Ha a lakás szigetelésén, vagy más szerkezeti problémán nem változtathatunk, próbáljuk meg a lakás klímájának a változtatásával megszüntetni a problémát.

Ha a nyarat és a jó időt magunk mögött hagyjuk és beköszönt az ősz, vele együtt pedig a hideg is. Ez a változás amúgy is megterheli szervezetünket, nem beszélve arról, hogy ilyenkor otthonunk levegője is teljesen megváltozik. Ezek együttes hatása kiválthat olyan betegségeket, amit jobb megelőzni.

Mindenki a saját tehenét dícséri!

Sokadjára szaladunk bele ebbe a problémába. Hol vásárolj? Szakkereskedésben vagy márkakereskedésben, a piacon?

Budapest és több más nagyváros levegője napok óta szinte belélegezhetetlen.

A levegőben elsősorban a szálló por mennyisége haladja meg jelentősen a riasztási küszöbértéket.

A légtisztító készülékek csökkentik az allergia tüneteit egészen a tavasz végétől a nyár közepéig. Ennek következtében kipihenten ébredünk, és vége a tüsszögős napoknak. Nem utolsó sorban megelőzhetjük az asztma kialakulását is.

Ha már régóta vagy medencetulajdonos, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a fenntartása is költségekkel jár. A karbantartás mellett a takarítás is könnyen megterhelheti a pénztárcádat. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, amelyekkel a magas költségeken spórolhatsz egy kicsit.

Kacérkodsz a gondolattal, de még nem döntöttél a saját medence építéséről?
Aggódsz a költségek miatt?