Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Melyek a Nature Works szűrőüveg előnyei

AquaCenter
AquaCenter
2020.10.17 19:03
Melyek a Nature Works szűrőüveg előnyei

Sorra vesszük a Nature Works szűrőüveg előnyeit. Nézzük!

A Nature Works szűrőüveg előnye a tartósságában, a biztonságban, a minőségben, a teljesítménynövekedésben, a környezetbarátságban, a költséghatékony vegyszermegtakarításban, és nem utolsó sorban a vízmegtakarítási és energiahatékonyság növelő képességeiben rejlik.

Előny a tartóssága

Az MC2 Anti-Compaction Technology gyártásakor alkalmazott technológia megelőzi a tömörödést és egy mikroszkopikusan finom szűrő-részecskét hoz létre, azonban olyan pórusok és élek nélkül amelyek felelősek az ellenállás csökkenéséért az üvegkristályokban.

Ez egyúttal lehetővé teszi az anyag újbóli felhasználását, amikor a filter javításakor azt ki kell venni. Az MC2 technológia által létrehozott részecske keménysége a tömörödésgátló technológiával közösen biztosítja az anyag korlátlan élettartamát.


Előny a vízmegtakarítási képessége

A kalibrált kristály szemcseméret-eloszlás maximalizálja a szűrő kapacitását és meghosszabbítja a tisztítások közötti időszakaszokat, ezzel jelentősen csökkentve a tisztítási eljárás során elhasznált víz mennyiségét. Átlagosan minden 8 -ra jut egy tisztítás, amit kvarchomokkal kell elvégezni.


Előny az energia-megtakarítási képessége - energia hatékonyság

A kalibrált kristály szemcseméret-eloszlás maximalizálja szűrőanyagban keletkező mikrocsatornák számát, amivel majdnem teljesen kiküszöbölődik a maga a filter által okozott nyomáscsökkenés. Ez nagyban csökkenti a szivattyú energiafogyasztását. Másrészt, melegvizes medencék vizének tisztításakor, minthogy kevesebbszer kell tisztítani a szűrőt, ezzel megtakarítja a tisztításkor elhasznált víz újramelegítésére használt energiát is.


Előny a biztonság tekintetében betöltött képessége

Az MC2 Anti-compaction Technology előállítására használt technológia olyan többfazettás szűrőrészecskéket állít elő, amelyek mentesek az élektől, ezért kezelésük biztonságos.


Előny a vegyszer- megtakarítási képesség - költséghatékonysága


Minden olyan kellemetlenség, amelyet a biofilm megjelenése okoz, eltűnik ezért a meggátolásukra szánt vegyszerek használata többé nem szükséges.

Előny a környezetbarát jellege


A Nature Works Hi-Tech Filter Media egy újrahasznosított és egyúttal újrahasznosítható anyag. Ez természetesen víz- energia és vegyszer-megtakarítást eredményez és csökkenti a hagyományos víztisztítási eljárások környezeti lábnyomát. Ezen kívül - lássuk be - örökké tart.


Előny, hogy használata teljesítménynöveléssel is jár

A Nature Works szűrőüveg elősegíti minden vízrendszer jobb és hatékonyabb működését.


Előny a minősége


A MC2 Anti-compaction Technology technológiával történő gyártás alapos minőség-ellenőrzésen megy keresztül a teljesen szennyezésmentes termék garantálása érdekében.


Előnye a tanúsítványok léte

A Nature Works Hi-Tech Filter Media az egyetlen üveg-kristály alapú vízszűrőközeg, amely rendelkezik:
- a teljes gyártási tanúsítvánnyal
-a UNE-EN 12.904 ivóvíz felhasználására vonatkozó tanúsítvánnyal, amelyet a Bureau Veritas adott ki.

Tetszett a cikk, ha hasonlóan jókat küldtök, feliratkozom hírlevélre!

Csak görgess tovább, olvass és tudd meg, amire kíváncsi vagy! Kattints ide és olvasd el a friss blogcikkeinket!

A szakértőnk válaszol bejegyzéseit itt találod. Nézd meg mire voltak kíváncsiak mások, s milyen válaszokat adtunk, vagy tedd fel a kérdésedet!

AquaCenter csapata a vidrákkal, Lottival és Ottóval úszik rendelkezésedre! Tovább megyek az AquaCenter főoldalára!

A tiszta szűrt víz legyen mindig Veled a medencédben is!