Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

EQUA kulacs

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Az EQUA történe

Az EQUA története akkor kezdődött, amikor Anže, a MyEqua cég alapítója tengerparti sétája során elkeseredett a hatalmas mennyiségű műanyag szemét láttán.

Eltöprengett azon, hogy miként lehetne - ha kis mértékben is -, de csökkenteni a Földünket egyre nagyobb mértékben és területeken elárasztó szemét mennyiségét.

Miután az emberiség által képzett és termelt szemétből származó környezetszennyezés jelentős hányada a különböző színű, méretű és alakú PET palackból képződik, egyértelművé vált számára, hogy olyan tényleges alternatívát kell nyújtani az embereknek, ami valósan képes helyettesíteni a PET palack használatát. Ezért hozta létre az EQUA-t.

Az EQUA név (kifejezés) két szó találkozásaként és kombinációjából, az ECO (gazdaságos, öko, környezettudatos) és AQUA (víz) egyesítéséből jött létre, s ez lett a névadója a kulacs kollekció-sorozatnak is.

Az Equa kulacsok használatával kiválthatóak az ásványvizes műanyag palackok, csökkenthető az ökológiai lábnyomunk: az EQUA ugyanis úgy az iskolában, mint a családi életben, a sportoláskor, túrázás alkalmával vagy éppen az utazáshoz lehet a legmegfelelőbb utitárs.

Az EQUA kulacsok alapanyaga

Az EQUA kulacsok anyaga üveg, vagy BPA mentes műanyag vagy rozsdamentes acél.

De ennél lényegesen többről van szó!

Az Equa alapítója a cég indulása óta a haszon 10 százalékát környezetvédő alapítványoknak utalja át.

Az Equa szlovéniai megjelenése óta, számos partner csatlakozott e jótékony ügyhöz Európa-szerte, hogy hirdessék az újrahasznosítás fontosságát, szerepét a környezetvédelemben, így 2011 óta már Magyarországon is elérhető az EQUA kulacsok  széles választéka és termékportfóliója.

Tudatos környezet- és egészségvédelem EQUA palackokkal

Elhisszük és közvetítjük is egyúttal, hogy teljes mértékben tudatában lehetünk a testünknek, stílusunkkal közvetíthetjük a környezetünk felé, hogy a minőségi EQUA termékek szerepet vállalnak a környezettudatosság formálásában és a környezetvédelemben.

Az EQUA minőségi termékek, prémium minőségű anyagokból készülnek. A szervezetünk több mint 60 százaléka víz, ezért a megfelelő hidratálás is rendkívül fontos a szervezetünk részére. Képviseljük, hogy a

Ez azt is jelenti, hogy a megfelelő mértékű hidratálás rendkívül fontos szerepet játszik egészségünk megtartásában és fentartásában, hiszen elősegíti a megfelelően működő emésztési rendszer fenntartását, egyúttal csökkenti a krónikus betegségek kockázatát és - nem meglepő módon - csökkenti a fáradákonyságot is. Az EQUA kulacsok és palackok ugyanis tökéletes hidratáló partnereink a mindennapjainkban és az ünnepeinken is.

Az EQUA kulacsok és palackok fenntartható anyagainak megválasztása segít abban, hogy közösen csökkentsük a szén-dioxid-lábnyomunkat a környezet védelme érdekében.

Együtt képesek vagyunk elkerülni és megelőzni, hogy a többmillió egyszer használatos PET palack kerüljön újra és újrakörnyezetszennyezésbe.

Az EQUA palackok a környezettudatosság fokozásának a jelképe is

A műanyagszennyezés problémáját mielőbb meg kell oldani. Az Equa kulacs sikere tanusítja és igazolja, hogy egy kiválóan megtervezett termék ugyanakkor tud hasznos, környezetbarát és trendi lenni egyidejűleg.

Nyilván egy EQUA kulacs vagy termosz választásával és használatával nem dőlhetünk még hétra, azonban mindenképpen előre léphetünk a tudatos vízhasználat és egyidejűleg a természet- és környezetvédelem terén. 
Óvjuk együtt a környezetünket és élvezzük az életet!

Használd az EQUA kulacsokat, palackokat a megfelelő hidratációért.

A tiszta csapvíz legyen veled és testeddel EQUA palackodban!

Aqua Center csapata és a Vidrák (Lotti és Ottó)