Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Vágyfokozó illatok pepecselés nélkül – Aromadiffúzor segítségével

AquaCenter
AquaCenter
2020.06.22 23:38

Randevúra készülsz, s úgy döntesz, hogy ennek az estének tökéletesnek kell lennie. Rendbe hozod a lakást, mert tökéletesnek kell lennie a helynek, a fényeknek és az illatoknak is. De vajon mivel gondoskodsz arról, hogy pont a megfelelő illat legyen a szobában, amit nem éreztek sem túl tolakodónak, sem túl jelentéktelennek?

Illat emlék. A szerelem illata. A legjobb illatosító. Aromadiffúzor. Illóolaj. Az aromadiffúzor párologtat is. Szabályozható illatosító. Vágykeltő illatosítás. Legjobb illatosítás.

Egy illatmécses túl kezdetleges megoldás lenne a tervedhez. Használj aromadiffúzort, s keress hozzá egy igazán vágyfokozó illatot.

A megfelelő illatok alkalmazásával bármit elérhetsz

Bármennyire fontosnak véled is az illatok hatását az életedre, a valóság ezerszeresen túlszárnyalja a gondolataidat.

A szaglás a legősibb, legmélyebb érzékelésünk. Az újszülött kisbaba még fényfoltokon kívül semmit sem lát, de felismeri anyja illatát. Egy illat emléke évtizedekkel ezelőtti élményeket idéz emlékezetedbe pillanatok alatt. Nem tudod leírni, megnevezni, elmesélni az illatokat, de hatnak rád, s e hatás alól még soha, egyetlen ember sem tudott kibújni.

Szeretnéd megváltoztatni egy ember viselkedését, befolyásolni döntéseit?

Szeretnéd, ha kevésbé lenne gátlásos, ha el tudna feledkezni pár órára a napi gondokról?

Szeretnéd, ha kicsit merészebb lenne? Használd a megfelelő illatokat, s éld át vele ezeket a pillanatokat!


A szerelem illatai

A gondosan kiválasztott illatok ősidők óta kísérői az érzéki csábításnak. Néhány csepp vágyfokozó parfüm a nyakra, fül mögé, csuklóra, pár csepp megfelelő illó olaj a párnákra, s megváltozik az este hangulata.

Az eszköztár mára a lakás illatosításával bővült, ne mondj le erről a lehetőségről sem!

Egyes illatok hatása annyira erős, hogy nem csak a kívánt testre permetezve érik el hatásukat. Már akkor is vágyat gerjesztenek, ha valaki egy üres szobában érzi meg pár cseppjüket. Használd bátran a hálószobád illatosítására, hogy a hely varázsa is növelje csábító erőidet.

Ha biztosra akarsz menni, ügyelsz arra, hogy tudat alatt is más-más illatot kedvelnek a nők és a férfiak.

A nőkre a nehéz, édeskés, gyümölcsös illatok hatnak: egy nő gátlásait inkább a jázmin, ilang-ilang, fahéj, rózsa illata oldja, vagy a szantálfa férfiassága őrjíti meg őket.

A férfiakra inkább a föld-illatok hatnak: a fűszeres, markáns illatjegyek, kesernyés hatású aromák. Ilyen a borsmenta, a kurkuma, részben szintén a fahéj vagy a gyömbér lehet a megfelelő eszköz vágyuk felkeltésére.

Mivel tudsz legjobban illatosítani?

Tudatosan, határozottan kiválasztod a megfelelő aromát és egy hagyományos illatmécsessel próbálod illatosítani a hálószobád?

Felejtsd el: gyenge a hatása, nem megbízható és veszélyes is lehet, ha az este önfeledtségében megfeledkezel a tartóba rakott égő mécsesekről. Kell lennie ennél jobb megoldásnak is!

Illatosítókat régóta használsz a lakásban, de azokról jobb nem is beszélni, igaz?

Vagy túl mesterségesnek tűnnek, vagy szabályozhatatlanul erős illatot árasztanak. A vágykeltő illatosítás rafináltan finom kell, hogy legyen. Egy túl erős virágillat inkább taszít és lehangol, arra pedig nagyon nincs ma este szükséged!

Olyan illatosító kell neked, ami szabályozható, hosszú időn át megbízhatóan, hangtalanul és veszélytelenül működik, ami ráadásul kihozza a maximumot az illatokból, nem égeti meg az illó olajokat és nem kell feleslegesen vízzel sem keverni a gondosan kiválasztott aromáidat.


Aromadiffúzor – erre találták ki

Amire neked szükséged van, az egy aromadiffúzor. Ez egy okos kis elektromos eszköz, ami egyszerűen a levegőbe porlasztja az illatokat.

Választhatsz időzíthető készüléket is, mely nem folyamatosan működik, hanem meghatározott időnként kapcsol be.

Például beprogramozod, hogy a vacsora végére erősödjön fel kedvenc afrodiziákumod illata a hálószobában…

Az aromadiffúzorban az a legjobb, hogy nem égeti meg az illó olajokat. Tudod, amit a hagyományos mécsessel történő illatosítás során érzel, az csak nagyon-nagyon ritkán az értékes olaj valódi illata! Az alatta égő mécses felforralja a vizet, ezzel folyamatosan melegíti, kicsit meg is égeti a vízbe cseppentett olajokat. A forróságtól megváltozik az olaj szerkezete, más lesz az illata is. Sokszor éppen a lényegét, a legfontosabb összetevőjét veszíted el a forralással.

Az aromadiffúzor nem változtatja meg az illat tulajdonságait, mert nem forralja fel az olajat.

Hidegen porlasztja szét a levegőbe, hogy egész este olyannak érezd, amilyennek kiválasztottad. A vizet és az olajat apró molekulákká töri szét, így szórja szét a levegőbe. Az olajcseppek az oxigénmolekulákhoz kötődnek, így több órán keresztül is a helyiség levegőjében maradnak.

 

A diffúzor párologtat is

Az olajat belecsepegteted a vízbe. Az aromadiffúzor egy hideg eljárással ezt a vizet elporlasztja, elpárologtatja a levegőbe.

A készülék így nem csak a megfelelő illatról gondoskodik, de párásítja is a szoba száraz levegőjét. A növekvő páratartalom még tovább fokozza az erős illatok hatását.

Alap a csendes működés

Talán úgy gondolod, hogy az aromadiffúzor egy zúgó, hangos készülék lesz, ami magára vonja a figyelmedet, s nem hagy ellazulni egész este? Ne tarts ettől.

Diszkrét, szinte hangtalan motor dolgozik a készülék belsejében, ami nem engedi, hogy a működés zaja bármiben is megzavarjon. Diszkréten és hatásosan működik.

A korszerű aromadiffúzorok már megjelenésükkel is gyorsan megtalálják a helyüket az otthonodban. Nézd csak meg: ez nem egy turistáknak szánt kézműves illatmécses, melyet a helyi vásárban vettél.

Gondosan tervezett, korszerű bútoraidhoz, elegánsan berendezett nappalidhoz vagy hálószobádhoz illő berendezések, melyek lakásdíszként, apró kiegészítőként is megállják a helyüket. Göb, tojás, vagy kocka alak – kiválaszthatod, bármi is illik a lakásod berendezéséhez.

Megnézem az aroma diffúzorokat