Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Ultrahangos aromadiffúzorral még hatékonyabban illatosíthatsz

AquaCenter
AquaCenter
2020.06.12 23:25

Bizonyára számodra is fontos, hogy az otthonod levegője mindig friss és kellemes illatú legyen.
Most pedig még könnyebb lehet erről gondoskodod az ultrahangos aromadiffúzorokkal.

Az illatosítás aromadiffúzorral. Az ultrahangos aromadiffúzorok előnyei. Miért is jó az ultrahangos aromadiffúzor. A párásítás és az aromadiffúzorok.

Ezt a sokoldalú kis eszközt egyszerűen és hatékonyan alkalmazhatod az otthonodban.

De miért is ilyen nagyszerű ez az illatosító?

A párásítókhoz hasonlóan az illatosítók esetében is jó választás az ultrahangos kivitelű illatosító, hiszen ezzel a technológiával az illatos pára még hatékonyabban juttatható a levegőbe, ami belélegezve már teszi is a dolgát.

De hogy is működik az ultrahangos porlasztás?

A hagyományos párásítók és diffúzorok egyszerűen felmelegítik a vizet, ami így aztán párologni kezd.

Ez azonban hosszú távon nem túlzottan célszerű, hiszen így elkezdhet vizesedni a lakás azokon a területeken, ahol intenzívebb a nedvesség jelenléte, például a párásító közvetlen körzetében. Ha pedig a párásítás után kezdheted a párátlanítást, atól tartunk, nem leszel teljesen elégedett.

Az ultrahangos porlasztás során a levegőbe kerülő páracseppek sokkal apróbbak, így könnyebben oszlanak el a levegőben és a környezetüket sem nedvesítik át.

Vannak olyan párásítók, melyeken akár a telefonod applikációján keresztül is szabályozhatod vagyis irányíthatod az illatok intenzitását is irányíthatod a hozzá tartozó telefonos applikációval.

Aromaterápia a csúcsra pörgetve

Ez a fajta párásítás az aromaterápiás alkalmazást is hatékonyabbá teszi, mint a hagyományos típusok esetében jellemző. Kellemes illatokkal sokkal könnyebben lazíthatsz majd a fárasztó munkanapok után.

Az illatokat kiegészítendő a diffúzor rendelkezik világítással és hangeffektekkeé is, amelyek kellemes ütemben váltakoznak. Ez a finom fény segít, hogy még jobban ellazulhass, miközben a kellemes hanghatások megteremtik az otthonodban a harmóniát és a békét.

Merülj el a relaxációban egy ultrahangos aromadiffúzorral.

Ezzel az ügyes eszközzel igazán hatékonyan alkalmazhatod a hang- és aromaterápiát az otthonodban, ami az egész család számára gondoskodik majd a kikapcsolódásról.

Megnézem az aroma diffúzorokat