Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Az illatok mágikus kertje

AquaCenter
AquaCenter
2020.05.02 22:30

Az illat szó hallatán a legtöbb embert izgalom járja át, hiszen az illatok kellemesek, és jó hatással vannak ránk.

Illatok hatásai. Az aroma diffúzorok a természet illatával csábítanak. A finom pára közérzet és hangulatjavító, és ráadásul még a levegő szárazságát is csökkenti. Hangulatjavítás. Vágyfokozó illatok. Koncentráció javítás. Az illatok nyugtató hatása. Az illatok ereje.

Nézzük, milyen esetekben hívhatjuk segítségül az illatok erejét!

 

Nyugtat, kiegyensúlyozottá tesz
Egy finom illat kisimítja a fáradt idegeket. Igazán megérdemeljük egy fárasztó nap után, hogy jókedvet szippantsunk magunkba, ugye?

 

Frissít, javítja a koncentrálóképességet 
Sokat kell tanulnod, esetleg egy kemény munkanap teszi próbára a képességeidet? Egy kedves illat helyrerázhat mindent, és pár perc elteltével újult erővel vághatsz neki a feladatoknak.

 

Csábít
Egy tüzes illat olykor még a hálószobában is jól jön. Vágyfokozó illatként tartjuk számon az orchideát, a vaníliát, a jázmint, a fahéjat, a rózsát, az ánizst, a grépfrútot, a verbénát, a narancsot, és a szegfűszeget.


Javítja a hangulatod
Pocsék a kedved? Ne bánkódj miatta, inkább űzd el az illatok erejével!


Nézzük, milyen hatása lehet rád néhány illat!
Citromfű – Frissítő, élénkítő hatású, de stresszes életmód mellett és kimerültség esetén élvezheted a nyugtató, tisztító hatását.
Narancs – frissít, energizál, életerővel tölt fel, de a stresszel járó feszültséget is hatékonyan kezeli.
Grapefruit – Pihenésre, feltöltődésre vágysz? A grapefruit illóolaj frissít, tisztít, és energizál.
Levendula – aromásan fűszeres, kellemes illata nyugtat és felüdít, frissít és regenerál egyszerre.
Eukaliptusz – tisztító, energizáló hatása miatt felfrissíti tested, lelked. Megfázásos időszak esetén légúttisztító hatását élvezheted.

 

Az aroma diffúzorok a természet illatával csábítanak. A finom pára közérzet és hangulatjavító, és ráadásul még a levegő szárazságát is csökkenti. Fedezd fel te is az ultrahangos vízpáraképzés előnyeit az otthonodban!