Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Medencetisztítás költséghatékonyan

AquaCenter
AquaCenter
2020.03.25 20:47
Medencetisztítás költséghatékonyan

Ha már régóta vagy medencetulajdonos, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a fenntartása is költségekkel jár. A karbantartás mellett a takarítás is könnyen megterhelheti a pénztárcádat. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, amelyekkel a magas költségeken spórolhatsz egy kicsit.

A medencédet ugyanis nyilván nem azért vetted meg, hogy csak nézegesd és takarítsd. A higiénia hiányában azonban akár komoly egészségügyi problémákkal is szembetalálhatod magad, a meglehetősen taszító látványról már nem is beszélve.

De hát a vizet szűrni kell!

Ha most így kiáltottál fel, akkor teljesen igazad van. A takarítás nem merül ki az algamentesítésben és a falak vakarásában, hanem a vizet is a megfelelő állapotban kell tartani. A szűrőberendezések azonban igen sokba kerülnek és további karbantartást igényelnek.

Viszont vannak erre más megoldások is, mint például a medenceporszívó. Ez a sokoldalú szerkezet ugyanis a falak tisztogatása mellett a vízben található szennyeződésekkel is megvívja a harcot működés közben.

Mennyire hatékony ez a szűrés?

A medencetisztító robot gyárilag standard szűrővel rendelkezik, amelyen fennakadnak a nagyobb szennyeződések. Ugyanakkor alkalmazhatsz finomabb szűrt is, ami az egészen apró, porszerű képződményeket is eltávolítja a vízből.

Bizonyos modellek ráadásul nem csak a padlón ügyködnek, de a falakon is képesek felmászni, így azt is megszabadítják a kosztól. Ennek köszönhetően attól sem kell tartanod, hogy a letapadt mocsok majd felkavarodik a vízben és tönkreteszi a kellemes fürdőzésedet. 

Egy medenceporszívóval ráadásul nem csak pénzt, de rengeteg időt is megspórolhatsz. Ha még nem szerezted be a sajátodat, tekintsd meg széles kínálatunkat és találd meg a hozzád leginkább illő robotot, mellyel könnyedén tisztán tarthatod akár az egész medencét! Így lehet igazán önfeledt a nyár a család számára.
Tudtad, hogy a medencetisztító robotok segítenek felvenni a harcot a különböző fertőző betegségek elleni küzdelemben?

Ha szeretnéd beszerezni a legújabb segítőtársadat, akkor irány a webáruház!

A medencetisztító robotporszívóink között megtalálhatod a megfelelő, medencédbe illő robotot, ami megkönnyíti majd számodra a medence takarításának a feladatát.

Friss cikkeinket, blogbjegyzéseinket  itt találod. Megnézem az Aqua Híreket!

Tetszett a cikk, ha hasonlóan jókat küldtök, feliratkozom hírlevélre!

A szakértőnk válaszol bejegyzéseit itt találod. Nézd meg mire voltak kíváncsiak mások, vagy tedd fel a kérdésedet!

AquaCenter csapata a vidrákkal, Lottival és Ottóval úszik rendelkezésedre! Tovább az AquaCenter főoldalára!