Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Tudod mi az, ami még a legjobb medencés bulit is elronthatja?

AquaCenter
AquaCenter
2020.04.02 21:15

Nem kertelünk: a koszos medence még a legjobb barátaidat is ellened fordíthatja. Ugyan ki látott már olyan bulit, ahová mindenki felveszi a legmenőbb szerkóját a legdögösebb bikinijét, aztán alászáll egy nyilvánvalóan koszos vizű, nyálkás medencébe? 

Mi már sajnos voltunk ilyenen, és hát életünk legrosszabb bulijai közé tartozott.

Amennyiben medencés partit szervezel, tudnod kell, hogy a vendégek minden apró hibát kiszúrnak. Mindent nagyítóval látnak. Kitakaríthatsz akárhogy, készülhetsz akármilyen alaposan, szemeik mindent látnak. Persze azért ne izguld túl a dolgot, de fogadd őket olyan szeretettel és tisztasággal, amilyennel csak tudod.

Ha fürdőzést is tervezel, akkor gondold bele magad a vendégek helyzetébe. Ha te elmennél egy partira, és tegyük fel nincs otthon medencéd, ezért alig várod, hogy bevesd magad a habok közé, nem-e lennél csalódott, ha a medencében ücsörögve egyre-másra kellene levakarnod magadról a piszkot, a hajat, a falevelet, a szomszéd csirkéjének a tollát, stb.?

Ezt még olvasni is végtelenül irritáló dolog. Úgy fogod érezni, hogy téged valójában nem is vártak ide ennyire, sőt, nem is foglalkoznak azzal, hogy jól érzed-e magad.

Ha egy ilyen elkeserítő képpel fognak nálad találkozni, akkor joggal mondhatják azt: ki ez, hogy medencére van pénze, de a medencetisztító roboton spórol? Milyen jogon engedi meg magának, hogy ilyen fogadtatásban részesítsen bennünket? Ezek így durva mondatok, de van bennük némi igazság.

Kérlek vigyázz a becsületedre, és fordítsd néhány percet egy medenceporszívó megvételére. Elég egyszer belefektetned, és többszörösen megtérül az ára. Már az első fürdős bulin, úszáson is látni fogod, hogy megérte beszerezni.

A medenceporszívók nyomában tükörfényes medence vár, amin nem szégyell megcsillanni a napfény, sem pedig a holdsugár. Ha belenézel, látod a tükörképed, és nem homályosítja el a vizet mindenféle por, alga, toll, falevél és miegymás.

Egy medencetisztító robot alaposan elbánik a szennyeződésekkel: kefél, porszívóz és szűr. Az áramod sem zabálja, igen alacsony az energiafelhasználása. 

Gyerekjáték vele a takarítás. Mondd, te melyiket választanád?

Kövess minket Facebookon!