Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Légtisztítót minden allergiásnak!

AquaCenter
AquaCenter
2020.04.15 21:38

Itt a tavasz, támadnak a pollenek. Egyre gyakrabban nyitjuk ki az ablakokat, amin csak úgy tódul be a friss levegő, és sajnos vele együtt a pollenek is.

Önmagukban nem kártékonyak, de mivel egyre többen allergiásak rá, sokak vágya az, hogy kitessékeljék őket az otthonukból.
A folyamatos ablakbezárás nem igazi megoldás, helyette inkább a légtisztító bevetését ajánlanánk.

A légúti allergia nem más, mint az immunrendszerünk kóros reakciója az allergénekre. Ezek az allergének hol enyhébb, hol súlyosabb tüneteket okoznak. Amennyiben érintik a hörgőt is, az addig ártatlannak tűnő szénanáthából ( allergiás rhinitis) asztma alakul ki.

A problémát nem lehet eltussolni, hiszen áprilisban már erős lehet a nyírfa, a kőrisfa, a fűzfa, és a platánfa koncentrációja.


Ragadd meg az allergének grabancát!

A légtisztító a problémát a gyökerénél fogva ragadja meg: eltünteti a levegőben lévő szennyeződéseket.
Segítségével kímélheted a tüdődet, és az allergia súlyosságától függően csökkentheted, vagy megszüntetheted a szennyeződések okozta irritációt.

Ha még nem alakult ki nálad allergia, a légtisztítók akkor is jó szolgálatot tesznek, hiszen a megelőzés egyik módja, hogy kerülöd a tüneteket kiváltó allergéneket. Persze, nem öltözhetsz burokba, de azt megválaszthatod, hogy az otthonodban milyen levegő fogadjon.

Különösen a hálószobában ajánljuk használatát, hiszen itt tartózkodunk a legtöbbet. A készülék nyugodt alvást biztosít, így frissen, kipihenten kezdheted a napodat. Az irodában is hálásak lehetnek érte a dolgozók, és végre megszűnhet a sorozatos tüsszögés.

Professzionális és hatékony termékeink között biztosan te is megtalálod azt a modellt, ami beillik az otthonodba, és a családodnak is tetszik.
Légtisztító nélkül otthonodat nem védi meg semmi, és a szálló por csapdájába esik.

FONTOS! 
Persze, a légtisztító használata mellett tegyél meg mindent annak érdekében, hogy csökkentsd a kínzó allergia tüneteit: szedhetsz gyógyhatású készítményeket, vitaminokat, antihisztaminokat, és ihatsz gyógynövényteát is.

Még ez is érdekelhet:

Kérdésed van a légtisztító készülékekkel kapcsolatban?
Kérdezz minket, szívesen válaszolunk!

Megnézem a légtisztítókat