Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Mindig makulátlan medence macera mentesen

AquaCenter
AquaCenter
2020.04.12 21:28

Te is álmodoztál már arról, hogy a medencéd csak úgy tündököl, te pedig a hasadat süttetve fekszel az udvaron? Ha a válaszod igen, akkor ez a cikk most neked szól.

A medencetulajdonosok számára ugyanis nyilván nem ismeretlen, hogy mennyi munkával jár a higiénia fenntartása. Pedig lehetne ezt könnyebben is.
Napjainkban ugyanis számtalan alternatíva áll előtted, hogy hogyan bánj el hatékonyan a szennyeződésekkel a vízben és medencefalon egyaránt. Néhány praktikus eszközzel  és egy kis leleményességgel a tisztítás nem lesz idegőrlő vesződség.

Manuális módszerek

Egy korábbi cikkünkben említettünk néhány hatékony módszert, amivel könnyebben elbánhatsz a piszokkal. Célszerű lehetsz, ha ezekből a lépésekből írsz egy csekklistát, amelyek a takarítások alapján végighaladhatsz, az eredmény pedig magáért beszél majd.

Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy háló és a higiéniáért felelős vegyszerek, mint a klór és az algaölő. Ezek természetesen nem végzik el helyetted a munkát, de jelentősen megkönnyítik azt. Te pedig kristálytiszta vízben fürdőzhetsz majd.

Van más megoldás is

Rábízhatod a munkát például egy robotra is. A medencetisztító robotok ugyanis alaposan körbejárják a tartály falát és padlóját is, letakarítva róla a makacsabb foltokat, mindeközben pedig a vízből is kiszűrik a nagyobb, oda nem illő „látogatókat”.

Ez persze csak akkor jelent megoldást, ha épített medencéd van. A műanyag falak nem alkalmasak arra, hogy a porszívó dolgozzon rajtuk, így ebben az esetben marad a kézi takarítás. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnád hatékonyan tisztán tartani. A fentebb említett cikkben lévő tanácsokkal könnyedén kitakaríthatod ezt a típust is.

Kedvet kaptál egy önjáró medenceporszívó robot beszerzéséhez?
Akkor tekintsd meg kínálatunkat, melyben nem csak a robotok széles kínálatát, de hozzájuk megfelelő tartozékokat is találsz.

Készülj fel a nyárra és ne hagyd, hogy a kosz elrontsa a közös családi időtöltést!