Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Bevezetés helyett: Az Aqua Centerről

AquaCenter
AquaCenter
2020.05.13 22:50

AquaCenter - a tiszta VÍZ forrása.

Azzal a vízióval indítottuk el az AquaCentert.hu oldalt, hogy gyűjtsünk össze minden olyan tudást és ötletet, ahol felhívjuk a figyelmet a víz és az ember létének egészséges egyensúlyára. Adjunk egyúttal segítséget ahhoz, hogyan lehet fenntartani az egyensúlyt, mit tehetünk a VÍZ tisztaságának megőrzéséért. A célunk az, hogy a jövő generációk is megismerhessék az érzést, milyen belekortyolni egy jó pohár hideg vízbe, milyen belelépni egy tiszta vízű patakba, milyen tisztának lenni fürdés után.

Mi még úgy nőttünk fel, hogy természetesnek vettük, hogy a csapból tiszta víz folyik, tiszta vízben fürdünk esténként, és ha nyaralni megyünk választhatunk a sós és édesvizi tavak, folyók és tengerek hűsítő hullámai között. Nem is gondolkodtunk el azon, hogy ez biztosan így marad örökké? Biztos, hogy a VÍZ mindig korlátlanul, kiváló minőségben rendelkezésünkre fog állni? Napjainkra a klímaváltozás és a környezetszennyezés olyan új jelenségekkel szembesít minket, hogy a VÍZ a legértékesebb és legvédendőbb kinccsé válik a XXI. századi ember számára.

AquaCenter - a tiszta VÍZ forrása.

Azzal a VÍZióval indítottuk el az AquaCentert, hogy gyűjtsünk össze minden olyan gondolatot, tudást és ötletet egy helyen, ahol felhívjuk a figyelmet a víz és az ember létezésének egészséges egyensúlyára. Adjunk segítséget abban, hogyan lehet fenntartani az egyensúlyt, mit tehetünk a VÍZ tisztaságának megőrzéséért. A célunk az, hogy az utánunk jövő generációk is megismerhessék azt az érzést, milyen beleinni egy jó pohár hideg VÍZbe, milyen beleépni egy tiszta patakba, milyen érzés tisztának lenni fürdés után, és milyen csoda tiszta vízben horgászni. Ugye milyen egyszerű dolgok ezek?

A víz számtalan formában van jelen környezetünkben, mindennapjainkban. Lehet ívóVÍZ, medencében taláható frissítő VÍZ, vagy éppen a levegőben található VÍZ, azaz közvetlen környezetünk egészséges páratartalma. Eshet az égből, beletehetjük jég formájában kedvenc italunkba, forralhatjuk, gőzölhetünk vele, főzhetünk vele, takaríthatunk-moshatunk vele ... és ennek a sornak vége-hossza nincs.

VÍZ nélkül biztosan nem tudunk élni. Vigyázzunk rá! Élvezzük!

Nem véletlen, hogy szakértő csapatunk állandó segítőtársává egyik kedvenc vízi állatunkat, a vidrát választottuk.