Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Dolphin Supreme Bio: az ökomedencédre szabott medencetisztító robot

AquaCenter
AquaCenter
2020.05.11 22:46

Most őszintén: van annál jobb, mint csobbanni egyet a saját ökomedencédben nyáron? Természetesen ez csak akkor szórakoztató, ha a medence tiszta. Sajnos ez bizonyos erőfeszítésekkel jár.

Kivéve persze, ha egy speciális medenceporszívó megtisztítja helyetted.

Biokertbe, biotóba az elengedhetetlen segítőtárs a Dolphin Supreme Bio medencetisztító robot. Bio robottal takarítsd a biotavat!

Ugyan egy fürdőtó önfenntartó bioszféraként létezik, és a betelepített növények biológiai szűrőként működőnek, ahhoz, hogy a víz ne legyen zavaros, és ne is algásodjon, vegyszermentes takarítás után kell nézni. Erre kiváló alternatíva lehet a medencetisztító robot.

A Dolphin Supreme Bio medencetisztító robotot direkt erre a célra tervezték. Akár a 15 x 7,5 m medencét is kisuvickolják. Az aktívan forgó kefe az egyenetlen, sziklás és csúszós talajról is eltávolítja a szennyeződéseket és az algákat. Organikus medencékhez, fürdőtavakhoz kiváló.

A rugalmas szűrőrendszer tiszta vizet biztosít. Az optimális tisztítási eredmény érdekében szükség esetén egy külső szivattyúis csatlakoztatható a tótisztító robothoz.

A programozható Dolphin Bio Supreme S medencetisztító robot képes digitálisan beszkennelni a környező területet úgy, hogy az érzékeny ökoszisztéma ne sérüljön. Így lehet a tó ugyanolyan háborítatlanul az édenkerted része, mint eddig.

Hogyan kell tisztítani és ápolni egy kerti tavat?
 
Annak érdekében, hogy könnyebbé tedd a munkát a robot számára, valamilyen szinten fontos gondoskodnod a tóról. A legfontosabb tényezők:

  • Mielőtt fürödnél a medencében, vegyél egy zuhanyt, hiszen a különböző kozmetikumok maradványai szennyezhetik a vizet.
  • Ne használj trágyáta tó közelében, mivel ez növeli az alganövekedést.
  • A lombozatot rendszeresen távolítsd el a vízből. Ez csökkenti az iszapképződést.
  • Tavasszal intenzívenmeg kell tisztítani a tavat. A medencetisztító robot pedig majd elvégzi a munka többi részét.

Vár rád egy nyugodt nyár

Válaszd a legnépszerűbb kerti tótiszító, Dolphin Bio Supreme S medencetisztító robotot, amely sokoldalúságával teszi szebbé a nyarad.

Az összes medencetisztító robototot itt tudod megtekinteni.