Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Blog

Gyors medence tisztítás 4+1 lépésben

AquaCenter
AquaCenter
2020.03.28 21:05

Ha szeretnél gondoskodni a medencéd optimális tisztaságáról, szükséged lesz egy jó stratégiára, melynek mentén gondoskodhatsz erről.

Szerencsére a mi tarsolyunkban lapul egy ilyen, így most megtudhatod, hogyan tarthatod makulátlanul tisztán az egészet mindössze 5 lépésben.

1. Rendszeres algamentesítés

Az algák szaporodását azelőtt kell megakadályoznod, mielőtt megtörténne. Éppen ezért az erre szolgáló vegyszerrel célszerű kezelned a medencét minden nap. Így a víz nem fog majd zöldesen csillogni és az elcsúszás veszélye sem fenyeget.


2. Az édes klórszag

A klór felelős azért, hogy a nem kívánatos baktériumok véletlenül se töltsék meg a medence vizét. A Ph-értékre azonban érdemes figyelned, mert ha túl sokat teszel benne, akkor irritációt okozhat.

Érdemes tehát csínyján bánni ezzel az anyaggal. 


3. Horgászatra fel!

A legtöbb medence-tulajdonos tudja, hogy a háló jó barát.

Ennek segítségével könnyedén kihalászhatod a váratlan vendégeket a vízből, mint például a levelek és a bogarak. Ezt elég egy-két naponta megismételni, így nem kell majd fürdőzés közben kidobálni őket.

4. Porszívózz!

Egy önjáró medenceporszívó robot mindig jó szolgálatot tesz a háznál. Mivel önállóan körbejárja az egész területet, neked elegendő bekapcsolni. Amellett, hogy kiszűri a vízből a szennyeződéseket, típustól függően akár a medence alját és falait is bejárja, hogy letakarítsa onnan a szennyeződéseket.


+1. Élvezd a munkád gyümölcsét

Talán az egyik legfontosabb lépés, hogy miután ennyit dolgoztál, csobbanj egy nagyot.

Elvégre nem azért vettél medencét, hogy aztán csak nézegesd, hogy milyen szép tiszta. Uzsgyi, fel a fürdőruhával és már indulhat is a délutáni kerti parti vagy a családi móka!

Ha szeretnél egy jó minőségű medencetisztítót, nézd meg a webáruházunkban a kínálatot!

Változatos felhozatalt találhatsz ezekből a hatékony robotoktól, amelyek megkönnyítik a munkát a medencével, így több időd jut majd a fürdőzésre, na meg persze a pihenésre.

Megnézem az önjáró medencetisztító robotokat