Kérdésed van? Hívj minket! +36707996777

Nature Works szűrő üveg 0,4 – 1,0 mm 20 kg / zsák

A termék ára nem tartalmazza a járulékos költségeket (raklap, csomagolási díj, szállítási díj), mely a rendelés alapján kerül - mindenesetben egyedi árajánlat alapján - kiszámításra.

A szűrő üveg a homokszűrő fejlettebb alternatívája. A szűrő üveggel viszonylag olcsón javíthatod a vízszűrőd teljesítményét.


A szűrő üveg újrahasznosított üvegből készül. A szűrő üveg előállítása során az üveg sarkait lekerekítik, így teljesen biztonságos a használata, mivel nem tudja, felsérti a kezed.

Kiszerelés
20 kg / zsák
Szűrő üveg méret
0,4 - 1,0 mm
Várható szállítás
2 - 3 nap
Részletek
Biofilm mentes vízszűrés

Az üveg felületén nehezen vagy egyáltalán nem alakul ki biofilm réteg. A klór kiváló fertőtlenítő szer, de néhány szerves és szervetlen anyaggal reagálva kellemetlen és káros klórvegyületek alakulhatnak ki, mint a triklóramin. A klór használat folyamatos növekedését a biofilm rétek kialakulása okozná, így a biofilm mentes üvegszűrővel nem csak a baktériumok jelenlétét csökkented, hanem a klór használatot és az abból kifolyólag kialakult káros vegyületek létrejöttét.

Nincs többé pelyhesítés

Mivel a szűrő üveg nem tömörödik és nem alakulnak ki benne járatok, így a mikron méretű szemcsék sem képesek át jutni a szűrő rétegen. A szűrő üveggel nem lesz többé a fürdővíz zavaros, mivel nem lesz többé apró lebegő szennyeződés a medence vízében. A pelyhesítő szerek használatát minimálisra csökkenti az üvegszűrő, de akár el is hagyható a használatuk.

Egészséges vízszűrés – nincs többé szilícium-dioxid

A kristályos szilicium-dioxid egy összetett ásványi anyag, amely megtalálható a sziklákban és a homokban, ezáltal a szűrő homokban is. A szilícium-dioxidkülönböző vegyülete tüdő problémák kialakulásához vezethet, mint az asztma. A szilícium-dioxidot IARC (Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség) rákkeltő anyagnak tekinti.

Tömörödés mentes kialakításnak köszönhetően:
  • A szivattyú energia fogyasztása, akár 60%-al is csökkenhet.
  • A gyorsabb visszamosásnak köszönhetően a vízfogyasztás, akár 35%-al csökkenthető.
  • Biofilm réteg kialakulása nélkül, a vegyi anyagok költsége 30%-al csökkenhet.
  • A meg szokott 5 évente történő szűrő anyag cseréje helyett az üvegszűrőt elegendő 10 évente cserélni.

Az üvegszűrő egyenlő a takarékos víztisztítással

Adatok
Cofidis azonosító
230
Cikkszám
33102
Tömeg
20 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!